ONZE HENGSTEN HOUDERIJ / STOETERIJ

ONZE HENGSTENHOUDERIJ/ STOETERIJ

Tinkerhoeve “de Bonte Parels” is een Hengsten houderij / Stoeterij en beschikt over meerdere Tinkerhengsten voor de dekdienst.

Daarnaast staan op de Tinkerhoeve een aantal fokmerries die gebruikt worden voor het fokken van Tinkerveulens.

De vennoten hebben, naast de nodige praktische ervaring, de nodige beroepsopleidingen gevolgd op het gebied van voortplanting bij paarden. Een ruime kennis is dus aanwezig over sperma, eisprong, bevruchting, ook voor exterieur en keuze bepaling voor uw merrie kunnen wij u van advies dienen.

 

ONZE DEKHENGSTEN & FOKMERRIES

Tinkerhoeve “de Bonte Parels” beschikt over een aantal prachtige dekhengsten en fokmerries die zich in de fokkerij al bewezen hebben. Meerdere veulens werden verkocht richting het buitenland. De veulens worden vanaf de eerste dag goed opgevoed en komen elke dag in handen.

Bij de Tinkerhoeve wordt veel aandacht besteed aan de keus welke Tinkerdekhengst het beste bij welke merrie past. Ook wordt er wel eens gebruik gemaakt van externe Tinkerdekhengsten.

Onze paarden staan altijd in kuddeverband en hebben zomer en winter weidegang/uitloop.

Onze veulens worden alleen verkocht naar adressen waar weidegang/uitloop voorhanden is en waar sociaal contact met andere paarden mogelijk is.

Heeft u vragen?

Een impressie

CONTACT

Heb je een vraag voor ons, of wil je dat wij contact opnemen? Stel deze hier. Wij geven doorgaan binnen twee werkdagen antwoord.

Adres

Zeilkerweg 8

7625 SJ Zenderen

Telefoon

+31 (06) 220 625 26

E-mail

info@tinkerhoeve.nl